طراحی سایت با فتوشاپ

طراحی سایت با فتوشاپ

زمانی که کاربری برای اولین بار وارد سایت شما می شود اولین چیزی که مشاهده می کند قالب سایت شما می باشد، اگر قالب سایت شما نامناسب باشد، بدون شک کاربر سایت شما را می بیند و احتمال اینکه اصلا به محتوا شما توجه کند بسیار کم است.

طراحی سایت با فتوشاپ - طراحی سایت با فتوشاپ

زمانی که کاربری برای اولین بار وارد سایت شما می شود اولین چیزی که مشاهده می کند قالب سایت شما می باشد، اگر قالب سایت شما نامناسب باشد، بدون شک کاربر سایت شما را می بیند و احتمال اینکه اصلا به محتوا شما توجه کند بسیار کم است. پس هر چقدر سایت قوی و محتوای حرفه ای داشته باشید اما قالب زیبا نداشته باشید کاربرا را از دست می دهید. ظاهر سایت یکی از عواملی است که سبب ماندگاری کاربر در سایت شما می شود، شما با طراحی قالب زیبا برای سایت می  توانید زمان ماندگاری کاربر را در وب سایتتان افزایش دهید؛ پس عملا به سئو سایت شما هم کمک می کند. چه بسا با طراحی قالب زیبا و خاص می توانید در ذهن کاربر ماندگار بشوید.

 

طراحی گرافیک سایت

طراحی سایت به دو بخش  کدنویسی سایت و طراحی گرافیک سایت تقسیم می شود. در طراحی سایت یکی از مهمترین بخش هایی که باید به آن توجه بسیاری شود بخش طراحی گرافیک سایت و داشتن یک قالب زیبا و کاربرپسند می باشد.

یکی از قدرتمندترین نرم افزار های طراحی گرافیک، نرم افزار فتوشاپ می باشد که ما میتونیم با استفاده از این نرم افزار قالب سایتمان رو براساس آخرین متدها براحتی طراحی کنیم.

برای طراحی باید اطلاعات مقدماتی و متوسطی در زمینه این نرم افزار گرافیکی داشته باشیم. در صورتی که قصد یادگیری این نرم افزار را دارید به آموزش فتوشاپ توسط دیزاینر جوان مراجعه کنید.در این سایت از پایه تا سطح پیشرفته فتوشاپ را بصورت حرفه ای به شما آموزش می دهد

 

چرا طراحی سایت با فتوشاپ؟

طراحی سایت با فتوشاپ چه دلیلی دارد؟ چرا باید ابتدا طرح و ایده را در فتوشاپ پیاده سازی کنیم؟ جواب این موضوع خیلی سادست ! بخاطر اینکه وقتی ما یک ایده ای داریم قطعا موقع طراحی کلی آزمون خطا میکنیم، رنگ هارو عوض می کنیم المان هارو جابه جا میکنیم و به آن ایده اضافه میکنیم، تغییرات میدهیم تا اینکه نهایتا به طرح دلخواهمان میرسیم!

حالا اگر این کارها رو مستقیم توی کدنویسی انجام بدهیم خوب خیلی وقت گیر و سخت می شود بخاطر همین داخل فتوشاپ که هم راحت تره و هم سریع تره و هم برای آزمون خطا دستمون بازتره انجام میدیم تا در نهایت طرح به تایید نهایی برسه و بعد از تایید نهایی اون رو برای کدنویسی استفاده می کنیم.دیگه توی کدنویسی وقتمون رو صرف آزمون خطا و تغییرات در طرح نمی کنیم.

 

دو روش برای تبدیل طرح به کد در فتوشاپ

اگر نمی‌خواهید درگیر هزینه های برنامه نویس شوید ما به شما دوراه اصلی برای تبدیل قالب سایت به کد را پیشنهاد می‌کنیم:

  • روش اول استفاده از پلاگین های مختلف فتوشاپ است. یکی از پلاگین ها اصلی برای تبدیل فایل فتوشاپ به کد پلاگین Css hat است. با نصب این پلاگین به راحتی می‌توانید فایل های خود را تبدیل به کد کنید و از آن ها استفاده کنید.
  • روش دوم استفاده از سایت های تبدیل آنلاین است. این سایت ها به صورت آنلاین فایل فتوشاپ را از شما دریافت می‌کنند و آن را به کد تبدیل خواهند کرد.

 

چند سایت تبدیل آنلاین psd به کد های قابل استفاده در وب html و css

 

درآمد طراحی سایت با فتوشاپ؟

طراحی سایت از آن حوزه هایی است که هرچند بازار شلوغی دارد اما مشتریان بسیاری هم نیاز به طراحی سایت دارند. در این شغل درآمد شما بستگی به سلیقه و مهارتتان دارد اما به طور کلی برای پروژه های کوچک که وقت کمی می‌گیرند از ۵۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و برای پروژه های متوسط تا ۵ میلیون تومان هم افزایش یافته و در نهایت برای پروژه های بزرگ از ده میلیون تومان شروع می شود و به رقم های بالا ختم می‌شود. در نظر داشته باشید این ارقام برای طراحی قالب بدون تبدیل به کد است.

 

مراحل طراحی قالب با فتوشاپ

برای طراحی قالب سایت با فتوشاپ اول از همه عرض سایت خود را باید مشخص کنید مثلاً می توانید عرض وب سایت رو 1140 بگیرید البته این عدد می تواند براساس استاندارد بوت استرپ یا سلیقه ای باشد و با توجه به سلیقه شما باید انتخاب شود اما سعی کنید زیادی سایت های خودتان را با عرض کوچک نگیرید.

 

طراحی صفحات مختلف سایت با فتوشاپ

شاید بسیاری از دوستان فکر کنند فقط برای صفحه اصلی نیاز است که طرح فتوشاپ بزنیم اما شما می تونید برای تمام صفحات خود طرح های جداگانه ای بزنید مثلاً صفحات 404، برگه، نوشته، محصول، آرشیو و… صفحاتی هستند که شما باید طرح های خودتون رو روی آنها پیاده سازی کنید نگران نباشید این کار زیاد سخت نیست.

بعد از اینکه بعضی از صفحات اصلی رو طراحی کردید می تونید از آنها کپی بگیرید و در صفحات دیگر استفاده کنید چون معمولاً در قالب هایی که طراحی می شود اکثر صفحات مشابه هم هستند و فقط تغییرات جزئی نیاز است.

 

طراحی هدر سایت در فتوشاپ

شما باید در طراحی دقت زیادی داشته باشید چون رعایت کردن فاصله های استاندارد است که جذابیت کار مارا چند برابر می کند یکی از خوبی هایی تنظیم سایز و فاصله های مناسب در فتوشاپ این است که بعداً شما در طراحی قالب HTML هم می تونید از این فاصله هایی که معین کردید استفاده کنید.

 

رعایت کردن استاندارد ها در طراحی سایت با فتوشاپ

طراحی سایت با فتوشاپ شامل یکسری استانداردها است که شما باید در طی طراحی قالب خودتون آنها را رعایت کنید البته اینکه میگیم استاندارد به این معنی نیست که حتماً ملزم به رعایت کردن آنها هستید به سلیقه خودتون می تونید هر بخش رو که دوست داشتید تغییر بدید

اما چه بهتر که برای تمیز تر بودن کار یکسری حداقل موارد رو رعایت کنید مثلاً اگر بخواهیم چند نکته رو بیان کنیم می تونیم از لیست زیر استفاده کنیم.

  • مشخص کردن یک عرض ثابت برای تمام صفحات سایت
  • تعیین اندازه های مساوی برای تمام المان های مشابه
  • استفاده کردن از یک سایه برای اکثر المان ها
  • تنظیم کردن سایز فونت نسبت به المان های کناری
  • استفاده نکردن بیش از حد در انتخاب رنگ ها
  • طراحی شیک اما ساده

 

طراحی قالب گرافیکی فتوشاپ توسط تارنما

در صورتی که نیاز به طراحی قالب با استفاده از نرم افزار گرافیکی فتوشاپ دارید می توانید آن را به شرکت تارنما بسپارید.شرکت تارنما با دارا بودن گرافیست های حرفه ای و بروز، قالب حرفه ای را برای شما طراحی و حتی پیاده سازی می کند.این پیاده سازی قالب ممکن است بسته به نیاز شما یا با وردپرس یا با نرم افزار قدرتمند تارنما انجام شود.پس وقت را از دست ندهید و درخواست خود را به واحد پشتیبانی ما ارسال کنید.


Comments