طراحی سایت ماژولار

طراحی سایت ماژولار

برنامه نویسی ماژولار یعنی یک برنامه ایجاد کنیم که از اجزای کوچکتر درست شده باشد. برنامه ها در حقیقت همین شکلی هستند. صدها یا شاید هزاران ماژول کوچک در کنار یکدیگر کارهایی را انجام میدهند تا نرم افزار به فعالیت خود ادامه بدهد.

طراحی سایت ماژولار - طراحی سایت ماژولار

در گذشته تمرکز روی طراحی وب سایت و برنامه نویسی سایت بصورت اختصاصی انجام می شد یعنی اینکه هر بار مشتری، نرم افزاری را درخواست میکرد آن را از صفر پیاده سازی می کردند، که این باعث بوجود آمدن خطا و زمان زیادی می شد. درحال حاضر می توان گفت دیگر برنامه نویسی اختصاصی برای یک سایت کار بیهوده ای است و با توجه به پیشرفت های تکنولوژی وب و نیاز به تخصص فراوان در شاخه های مختلف مانند برنامه نویسی استاندارد موتورهای جستجو و واکنش گرایی دیگر این شیوه مقرون به صرفه نیست.
با پدید آمدن سایت سازهای خارجی مانند وردپرس، جوملاو ... بخشی از مشکلات ساخت سایت مانند هزینه و زمان تا حدودی حل شد اما خود این نرم افزارها بازهم مشکلات بزرگتری دارند مانند این که سایت سازها بومی نیستند و تولید کننده آنها در ایران نیستند که بتوانند دسترسی کاملی به سورس داشته باشد و طراحی دیتابیس آن را بداند و در صورت نیاز سایت را برای کارفرما سفارشی سازی کند و یا امکان گسترش و سفارشی سازی را انجام دهند.
بنابراین ما تصمیم گرفتیم یک نرم افزار که دارای قابلیت های مختلف و بومی است را آماده سازی و پیاده سازی کنیم. نرم افزار سایت ساز تارنما دارای هسته ای قوی و منعطف است و تست های امنیتی خود را با موفقیت گذرانده است.این سایت ساز دارای ماژول های مختلف می باشد که هر کدام ویژگی جدیدی را به سایت شما می دهند.

واژه ماژولار بودن به چه معناست؟

به اجزای کوچک یک کلیت ماژول یا Module گفته می شود. در زبان فارسی این واژه به نام پیمانه است.هر یک از این اجزا دارای قابلیت خاصی هستند که در کنار یکدیگر کار خاصی را انجام می دهند.

در صورتی که این اجزای کوچک را بتوانیم در کنار یکدیگر قرار دهیم یک کلیتی بوجود می آید که همه این ویژگی ها را در یکجا در کنار خود دارد. به تک تک این ویژگی ها ماژول گفته می شود.

برنامه نویسی ماژولار یعنی یک برنامه ایجاد کنیم که از اجزای کوچکتر درست شده باشد. برنامه ها در حقیقت همین شکلی هستند. صدها یا شاید هزاران ماژول کوچک در کنار یکدیگر کارهایی را انجام میدهند تا نرم افزار به فعالیت خود ادامه بدهد.

ضرب المثل ایرانی ها که مصداق همین واژه ماژولار بودن نرم افزار است بشرح زیر است:

“قطره قطره جمع گردد، وانگهی دریا شود”

 

ماژولار بودن نرم افزار تارنما

یکی از ویژگی های یک نرم افزار قوی و مستحکم این است که بتواند با استفاده از هسته قوی و منعطف خود، سیستم ها و نرم افزارهای دیگری را در زمینه های مختلف تولید کند. ما با استفاده از نرم افزار سایت ساز تارنما این امکان را که بتوانیم سایت ساز قوی با امکانات مختلفی را راه اندازی کنیم، فراهم کرده ایم.

خروجی های نرم افزار تارنما می تواند یکی از حالت های زیر باشد:

  • سایت ساز
  • فروشگاه ساز
  • پرتال خبری ساز
  • منو ساز آنلاین
  • کاتالوگ الکترونیک
  • نرم افزار CRM
  • و...


مزایای استفاده از سایت ساز ماژولار تارنما

توسعه نرم افزار بصورت ماژولار دارای مزایای زیادی است که در زیر به برخی از آنها اشاره می کنیم.

  •  توسعه پذیری بسیار راحت و سریع توسط برنامه نویسان تارنما
  • امکان ایجاد ماژول نامحدود در زمینه های مختلف و براساس نیاز مشتری
  • کاهش هزینه نگهداری برنامه در آینده
  • امکان استفاده از ماژول در قسمت های مختلف
  • امکان ویرایش، حذف، جابجایی ماژول در قسمت های مختلف سایت
  • امکان عیب یابی و تست سریع برنامه


خصوصیات نرم‌ افزارهای ماژولار

  • اجرا با سرعت زیاد

ویژگی ماژولار بودن به بالا رفتن سرعت ساخت نرم افزار کمک زیادی می کند.بعد از ساختن اولین نرم افزار خود به این روش، ماژول های نوشته شده را در جایی دیگر نگه داری میکنیم. برای ایجاد برنامه های بعدی دیگر لازم نیست همه ی قسمت های برنامه را از صفر کدنویسی کنیم.

  • آسان تر کردن توسعه آن

با استفاده از ماژولار کردن یک نرم افزار آن را از یک نرم افزار بزرگ می توانیم به نرم افزار کوچک تقسیم کنیم.با استفاده از کوچک تر کردن قسمت های برنامه به مشکل کمتری برخورد می کنیم.ماژولار بودن هم دقیقا همینکار را در تولید اپلیکیشن های سخت و پیچیده انجام میدهد.

  • آپدیت و تغییر راحت تر

در صورتی که نرم افزار خود را بصورت ماژولار آماده سازی و پیاده سازی کنیم براحتی می توانیم در طول زمان و بدلایل مختلف قسمت های مختلف برنامه را بروزرسانی یا تغییر دهیم. در این حالت دیگر نیاز نیست دست به هسته نرم افزار خود بزنید.خوبی سایت ساز تارنما این است که براحتی و در زمان های مختلف می تواند آپدیت های مختلفی را برای قسمت های مختلف ارائه دهد.

  • تست آسان تر

ماژولار بودن زمان تست نرم افزار را کاهش میدهد. به هرحال شما با قسمتهایی رو به رو هستید که قبلا یک یا چند بار در برنامه های مختلف تست شده اند. عملکرد آنها کاملا قابل اعتماد است و نیازی نیست که دوباره مورد آزمایش قرار بگیرند. یعنی فقط کافیست ماژول های جدید نرم افزار را آزمایش و اشکال یابی کنیم تا مراحل تست تمام بشوند.

 


Comments