چطور از طراحی سایت کسب درآمد کنیم؟
برای افزایش فروش در همه مناطق جغرافیایی و افزایش تعداد مشتریان برای کسب و کارهای آنلاین نیاز به وب سایت می باشد.برای راه اندازی یک سایت یا باید خود دانش کافی در زمینه کدنویسی، تولید محتوا، سئو و ... داشته باشیم یا راه اندازی آن را به یک شرکت طراحی وب سایت و نرم افزار حرفه ای مانند تارنما که تخصص کافی در این زمینه دارد بسپاریم.
برای دریافت پروژه طراحی سایت، باید مهارتهای خاصی را بلد باشد که در ادامه برخی از آنها را برای شما بیان میکنیم:
- آشنایی با صفحه سازها
- آشنایی اولیه با بخش گرافیک و طراحی
- دانستن طراحیهای بروز برای سایتهای مختلف
- کار با افزونه ها و ابزارک ها
- اصول مذاکره و فن بیان برای جذب مشتری
- داشتن قدرت بازاریابی
- نوشتن و ویرایش محتوای وب سایت
- حل باگ ها و مشکلات کد نویسی سایت
- بهروزرسانی و آپدیت وب سایت
- مشخص کردن نیازهای فنی سایت
- ایجاد کردن فایلهای پشتیبان
- به درآمدهای کم فکر نکنید!
یکی از شغل های پردرآمد در جهان و IT طراحی وب سایت است.
افزایش درآمد به دو چیز در این زمینه بستگی دارد:
- تعداد پروژهها
- کیفیت کار
اگر قصد دارید بهصورت فریلنسر کار کنید و زیر نظر شرکت یا برندی نباشید، کار شما برای جلب اعتماد مشتریان سخت است و باید تلاش زیادی کنید و نمونه کارهای زیادی درزمینهٔ طراحی سایت برای رزومه خود داشته باشید.برای به نمایش گذاشتن توانایی های خود باید یک دفتر مجازی برای ارائه نمونه کارها، آموزشها و از همه مهمتر گرفتن پروژه داشته باشید، که این دفتر مجازی میتواند یک وبسایت شخصی یا شرکتی یا فروشگاهی باشد.
برای داشتن سایت حرفه ای در هر زمینه ای مانند شخصی، شرکتی، فروشگاهی، فریلنسری و ... می توانید آن را به شرکت تارنما سفارش دهید. تارنما با بیش از 10 سال فعالیت در راه اندازی انواع وب سایت ها، طراحی اپلیکیشن های موبایل و بازاریابی شما را در داشتن یک سایت بی نظیر با پشتیبانی 24 ساعته همراهی خواهد کرد.
نحوه گرفتن پروژه طراحی سایت از سایتهای فریلنسری
در کنار طراحی وب سایت شخصی یا .... برای خود می توانید پروژه های طراحی سایت با موضوعات مختلف را از سایت های فریلنسری دریافت کنید.
کلا کاربران در این سایت به دو بخش کارفرما و فریلنسر تقسیم می شود. هدف از این سایت ها بدین شکل است که هرکسی که بدنبال پروژه است یا بدنبال نیرو موردنظر می گردد در این سایت ثبت نام کرده و درخواست خود را ثبت می کند.
در قسمت پایین برخی از سایت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند را به شما نمایش می دهیم.هریک از این سایت ها دارای مزایای مختلفی است که بسته به شما می توانید در آنها ثبت نام کنید.
سایت پونیشا
سایت پونیشا یکی از سایتهایی است که شما میتوانید برای دریافت پروژه طراحی سایت در آن عضو شوید. سایت پونیشا به دلیل اینکه افرادی متخصص زیادی در این سایت عضو هستند و همچنین پرداختهای امنی که برای مشتریان خود دارد، تبدیل به یکی از سایتهای معروف فریلنسری هم برای کارمندان و هم مشتریان شده است.
این سایت دارای نسخه موبایلی برای وب سایت است که کار شما را در هنگام کار کردن با سایت آسان می کند.
انجام میدم
سایت انجام میدم یکی دیگر از وبسایتهای معروف فریلنسری ایرانی هست که درزمینهٔ های گرافیک، تبلیغات و برنامه نویسی و طراحی سایت فعالیت دارد و شما میتوانید بهراحتی با پیشنهاد قیمت مناسب به کارفرماها، از این وبسایت برای دریافت پروژه طراحی سایت استفاده کنید.
پارسکدرز
سایت پارسکدرز هم یکی دیگر از سایتهای فریلنسری هست که برای دریافت پروژه طراحی سایت میتوانید بهصورت دورکاری در این وبسایت استخدام شوید. هرچقدر کیفیت پروژههای شما بالا باشد و کارنامه رضایت مشتری خوبی در رزومه خود داشته باشید، درنتیجه باعث درآمد بیشتر و پیشرفت کاری شما میشود. سایت پارسکدرز از سیستم مالی گروگذاری مقداری وجه به شما این تضمین را میدهد که بعد از انجام صحیح پروژه حق الزحمه شما را پرداخت خواهد کرد
ورکفا
در سایت ورکفا شما میتوانید برای دریافت پروژه طراحی سایت به دو روش اقدام کنید. روش اول به این صورت است که لیست پروژهها را مرور کنید، و پروژهای را که میتوانید انجام دهید، برای صاحب پروژه پیشنهاد ارسال کنید. روش دوم، با ثبتنام و عضویت در سایت و مشخص کردن مهارت خودتان ، آنها پروژه را برای شما ایمیل میکنند.
سایت فریلنسری Freelancer و Upwork خارج از کشور
این دو سایت که از بزرگترین سایتهای فریلنسری هستند، برای کاربران ایرانی تحریم می باشند. باوجوداین تحریمهای مالی که برای دریافت دستمزد طراحان وجود دارد، پلتفرم WINaTALENT که در بخش IT فعالیت میکند، یکراه ارتباطی با کارفرمایان و پروژههای خارجی را فراهم کرده، که مشکل دریافت دستمزد بهصورت ریالی برطرف شده است.
افرادی که بصورت فریلنسر فعالیت می کنند باید چه نکاتی را رعایت کنند.
نداشتن نمونه کار برای فریلنسرها یا آزاد کاران بسیار خطرناک است. در این دوره که افراد شغل فریلنسری را انتخاب کردهاند، حتماً باید نمونه کار داشته باشند. چرا که داشتن یک نمونه کار، مهارت شما را نشان میدهد. پس بهترین نمونهکارها را برای ارائه و کمک به درک تواناییهای خود داشته باشید.
- ارتقاء ندادن تخصص طراحی سایت
شما باید حوزه فعالیتی خود را بررسی کنید و کمبودهای مهارتی خود را شناخته و ارتقاء دهید. این مهارتها می تواند مثل: کارکردن با برنامه یا نرمافزار خاص یا توسعه دامنه لغات تخصصی طراحی سایت باشد.
- مشخص نبودن راههای ارتباطی
شما بهعنوان یک فریلنسر طراحی سایت، باید راههای ارتباطی خود با مشتریان را کاملاً مشخص کرده باشید. راههای ارتباطی مانند قرار دادن شماره تماس در وبسایت شخصی خود، یا آیدی برنامههای پیامرسان مثل تلگرام، واتساپ و یا آیدی شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک، توییتر، اینستاگرام.
- مشخص نبودن قیمت دقیق پروژهها
در شغل فریلنسری طراحی وبسایت، شما باید خودتان قیمت پروژهها را تعیین کنید. چراکه این تعیین قیمت، باید بر اساس سطح مهارتی شما باشد. اگر تازهکار هستید، از دادن قیمتهای بالا خودداری کنید.
- نداشتن تعهد به مهلت زمانی توافق شده با کارفرما
قبل از اینکه پروژهای را قبول کنید، باید از مدتزمان انجام یک پروژه و رخدادهای پیشبینینشده آگاه باشید. اکثر فریلسنرهای طراحی وبسایت به این نکته مهم توجه نمیکنند و همین قضیه، هنگام دریافت پروژه طراحی سایت، باعث بدقولی آنها نسبت به کارفرما میشود.
نام
بسیار عالی