راهنمای شروع بهینه‌سازی سایت (SEO)

زمانی که وب‌سایت خود را ایجاد کردید، احتمالاً آن را با در نظر گرفتن کاربران طراحی کرده‌اید، تا برای آن‌ها یافتن و کاوش محتوای شما آسان باشد. یکی از آن کاربران، گوگل است که به افراد کمک می‌کند محتوای شما را کشف کنند.

 - راهنمای شروع بهینه‌سازی سایت (SEO)

زمانی که وب سایت خود را ایجاد کردید احتمالا آن را با در نظر گرفتن کاربران طراحی کرده اید تا برای آن ها یافتن و کاوش محتوای شما آسان باشد. یکی از آن کاربران یک موتور جستجو است که به افراد کمک می کند محتوای شما را کشف کنند.

SEO که به اختصار بهینه سازی موتور جستجو است به معنی کمک به موتورهای جستجو برای درک محتوای شما و کمک به کاربران برای یافتن سایت شما و تصمیم گیری درباره اینکه آیا باید از طریق موتور جستجو به سایت شما بازدید کنند یا نه می باشد.

اصول جستجو مهم ترین عناصری را که سایت شما را واجد شرایط برای ظاهر شدن در جستجوی گوگل می کنند تعریف می کنند. اگرچه هیچ تضمینی وجود ندارد که هر سایتی به فهرست گوگل اضافه شود سایت هایی که اصول جستجو را رعایت می کنند به احتمال بیشتری در نتایج جستجوی گوگل ظاهر می شوند. SEO در مورد برداشتن گام های بعدی و کار بر روی بهبود حضور سایت شما در جستجو است. این راهنما شما را با برخی از بهبودهای رایج و موثر که می توانید در سایت خود انجام دهید آشنا می کند.

هیچ راز جادویی ای وجود ندارد که به طور خودکار سایت شما را در رتبه اول گوگل قرار دهد (متاسفانه!). در واقع برخی از پیشنهادات ممکن است حتی برای کسب وکار شما کاربردی نباشد اما با پیروی از بهترین روش ها امیدواریم که جستجوگرها (نه تنها گوگل) بتوانند به راحتی محتوای شما را بخزند ایندکس کنند و درک کنند.

جستجوی گوگل چگونه کار می کند؟

گوگل یک موتور جستجوی کاملا خودکار است که از برنامه هایی به نام کراولرها (crawlers) استفاده می کند تا به طور مداوم در وب جستجو کنند و به دنبال صفحاتی باشند که به فهرست گوگل اضافه شوند. معمولا شما نیازی به انجام کاری ندارید جز اینکه سایت خود را در وب منتشر کنید. در واقع بخش بزرگی از سایت هایی که در نتایج گوگل فهرست شده اند به صورت خودکار و در حالی که گوگل وب را جستجو می کند پیدا و اضافه می شوند. اگر به دنبال اطلاعات بیشتری هستید گوگل مستنداتی دارد که توضیح می دهند چگونه گوگل صفحات وب را کشف جستجو و ارائه می دهد.

چقدر طول می کشد تا تاثیر تغییرات در نتایج جستجو مشاهده شود؟

هر تغییری که در وب سایت خود اعمال می کنید مدتی زمان می برد تا در نتایج جستجوی گوگل منعکس شود. برخی از تغییرات ممکن است در چند ساعت اثر بگذارند در حالی که برخی دیگر ممکن است چندین ماه طول بکشند. به طور کلی بهتر است چند هفته منتظر بمانید تا ارزیابی کنید که آیا تغییرات شما تاثیرات مثبتی در نتایج جستجوی گوگل داشته اند یا نه.

در نظر داشته باشید که تمام تغییراتی که در وب سایت خود اعمال می کنید ممکن است منجر به تاثیرات قابل مشاهده در نتایج جستجو نشوند؛ اگر از نتایج خود راضی نیستید و استراتژی های کسب وکارتان اجازه می دهند سعی کنید تغییرات را به صورت مستمر اعمال کرده و ببینید که آیا این تغییرات تفاوتی ایجاد می کنند یا خیر.

کمک به گوگل برای پیدا کردن محتوای شما

قبل از انجام هر چیزی که در این بخش ذکر شده بررسی کنید که آیا گوگل قبلا محتوای شما را پیدا کرده است یا نه (شاید نیازی به انجام هیچ کاری نداشته باشید!).

سعی کنید با استفاده از عملگر جستجوی site: در گوگل برای سایت خود جستجو کنید. اگر نتایجی که به سایت شما اشاره دارند را مشاهده کردید سایت شما در فهرست قرار دارد. به عنوان مثال یک جستجو برای site:wikipedia.org این نتایج را برمی گرداند. اگر سایت خود را نمی بینید نیازمندی های فنی را بررسی کنید تا مطمئن شوید هیچ مانع فنی وجود ندارد که سایت شما را از نمایش در جستجوی گوگل باز دارد و سپس به اینجا برگردید.

گوگل عمدتا صفحات را از طریق لینک هایی که از صفحات دیگر جستجو کرده پیدا می کند. در بسیاری از موارد این صفحات وب دیگر هستند که به صفحات شما لینک می دهند. لینک دهی سایر سایت ها به شما به صورت طبیعی در طول زمان اتفاق می افتد و شما همچنین می توانید با تبلیغ سایت خود مردم را به کشف محتوای شما ترغیب کنید.

اگر از چالش های فنی کمی استقبال می کنید می توانید یک نقشه سایت (sitemap) ارسال کنید که یک فایل حاوی تمام URLهای سایت شماست که برای شما اهمیت دارند. برخی سیستم های مدیریت محتوا (CMS) ممکن است حتی این کار را به صورت خودکار برای شما انجام دهند. با این حال این کار الزامی نیست و ابتدا باید مطمئن شوید که مردم از سایت شما مطلع هستند.

بررسی کنید که آیا گوگل صفحه شما را به همان شکلی که یک کاربر می بیند مشاهده می کند

هنگامی که گوگل یک صفحه را جستجو می کند ایده آل این است که صفحه را به همان شکلی که یک کاربر معمولی می بیند ببیند. برای این کار گوگل باید بتواند به همان منابعی که مرورگر کاربر دسترسی دارد دسترسی پیدا کند. اگر سایت شما اجزای مهمی که وب سایت شما را تشکیل می دهند (مانند CSS و جاوااسکریپت) را پنهان می کند گوگل ممکن است نتواند صفحات شما را درک کند که به این معناست که ممکن است در نتایج جستجو نشان داده نشوند یا رتبه خوبی برای اصطلاحاتی که هدف گرفته اید نداشته باشند.

اگر صفحات شما بسته به موقعیت فیزیکی کاربر اطلاعات متفاوتی دارند مطمئن شوید که با اطلاعاتی که گوگل از مکان کراولرهای خود می بیند (که عموما ایالات متحده است) راضی هستید.

برای بررسی اینکه گوگل چگونه صفحه شما را می بیند از ابزار URL Inspection در کنسول جستجوی گوگل استفاده کنید.

نمی خواهید صفحه ای در نتایج جستجوی گوگل باشد؟

ممکن است برای شما مهم باشد که سایت خود به طور کامل یا بخش هایی از آن را از ظاهر شدن در نتایج جستجو خارج کنید. برای مثال ممکن است نخواهید پست های خود در مورد مدل موی جدید خجالت آور شما در نتایج جستجو ظاهر شوند. گوگل از روش های مختلفی پشتیبانی می کند که به شما اجازه می دهد خزش و ایندکس شدن URLهای خود را غیرفعال کنید. اگر نیاز دارید برخی فایل ها دایرکتوری ها یا حتی کل سایت خود را از جستجوی گوگل مسدود کنید راهنمای ما درباره روش های جلوگیری از ظاهر شدن محتوا در نتایج جستجو را بررسی کنید.

سازماندهی سایت خود

هنگامی که در حال راه اندازی یا بازسازی سایت خود هستید منطقی است که آن را به شکلی منطقی سازماندهی کنید زیرا می تواند به موتورهای جستجو و کاربران کمک کند تا بفهمند صفحات شما چگونه با بقیه سایت مرتبط هستند. با این حال همه چیز را رها نکنید و فورا سایت خود را دوباره سازماندهی نکنید؛ اگرچه این پیشنهادات در بلندمدت می توانند مفید باشند (به ویژه اگر روی یک وب سایت بزرگ تر کار می کنید) موتورهای جستجو احتمالا صفحات شما را به همان شکلی که اکنون هستند درک خواهند کرد صرف نظر از اینکه سایت شما چگونه سازماندهی شده است.

استفاده از URLهای توصیفی

قسمت هایی از URL می توانند در نتایج جستجو به عنوان breadcrumbs نمایش داده شوند بنابراین کاربران نیز می توانند از URLها برای درک اینکه آیا یک نتیجه برای آن ها مفید است یا خیر استفاده کنند.

گوگل به طور خودکار Breadcrumbs را بر اساس کلمات موجود در URL یاد می گیرد اما شما می توانید با استفاده از داده های ساختاریافته نیز آن ها را تحت تاثیر قرار دهید اگر به چالش های فنی علاقه دارید. سعی کنید کلماتی را در URL قرار دهید که ممکن است برای کاربران مفید باشند؛

به عنوان مثال: https://www.example.com/pets/cats.html

یک URL که تنها شامل شناسه های تصادفی است برای کاربران کمتر مفید است؛ برای مثال: https://www.example.com/2/6772756D707920636174

گروه بندی صفحات مشابه موضوعی در دایرکتوری ها

اگر بیش از چند هزار URL در سایت خود دارید نحوه سازماندهی محتوای شما می تواند بر نحوه خزش و ایندکس کردن سایت توسط گوگل تاثیر بگذارد. به ویژه استفاده از دایرکتوری ها (یا پوشه ها) برای گروه بندی موضوعات مشابه می تواند به گوگل کمک کند تا یاد بگیرد چقدر اوقات URLهای هر دایرکتوری تغییر می کنند.

به عنوان مثال آدرس های زیر را در نظر بگیرید:

https://www.example.com/policies/return-policy.html

https://www.example.com/promotions/new-promos.html

محتوای موجود در دایرکتوری policies به ندرت تغییر می کند اما محتوای موجود در دایرکتوری promotions احتمالا به صورت مکرر تغییر می کند. گوگل می تواند این اطلاعات را یاد بگیرد و دایرکتوری های مختلف را با فرکانس های مختلف خزنده کند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ساختارهای سایت مناسب برای جستجو راهنمای ما برای سایت های تجارت الکترونیک را بررسی کنید که در آن ساختار URL خوب از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا این سایت ها تمایل دارند بزرگ تر باشند.

محتوای تکراری در سئو

برخی از وب سایت ها محتوای یکسانی را تحت URLهای مختلف نشان می دهند که به آن محتوای تکراری می گویند. موتورهای جستجو یک URL واحد (URL کاننیکال) را برای نمایش به کاربران انتخاب می کنند به ازای هر قطعه محتوا.

داشتن محتوای تکراری در سایت شما نقض سیاست های هرزنامه گوگل نیست اما می تواند تجربه کاربری بدی ایجاد کند و موتورهای جستجو ممکن است منابع خزنده خود را روی URLهایی که برای شما مهم نیستند هدر دهند. اگر اهل چالش هستید ارزش این را دارد که بررسی کنید آیا می توانید نسخه کاننیکال برای صفحات خود تعیین کنید یا نه. اما اگر خودتان URLهای خود را کاننیکالیزه نکنید گوگل تلاش خواهد کرد تا این کار را به صورت خودکار برای شما انجام دهد.

هنگام کار بر روی کاننیکالیزه کردن سعی کنید اطمینان حاصل کنید که هر قطعه محتوا در سایت شما تنها از طریق یک URL فردی قابل دسترسی است؛ داشتن دو صفحه که اطلاعات یکسانی درباره تبلیغات شما دارند می تواند تجربه کاربری گیج کننده ای ایجاد کند (به عنوان مثال مردم ممکن است تعجب کنند که کدام صفحه درست است و آیا تفاوتی بین این دو وجود دارد یا خیر).

اگر چندین صفحه با اطلاعات یکسان دارید سعی کنید یک ریدایرکت از URLهای غیر ارجح به URLی که بهترین نماینده آن اطلاعات است تنظیم کنید. اگر نمی توانید ریدایرکت کنید از عنصر لینک rel="canonical" استفاده کنید. اما باز هم نگران این موضوع نباشید؛ موتورهای جستجو معمولا بیشتر مواقع این موضوع را خودشان به طور خودکار برای شما حل می کنند.

جذاب و مفید کردن سایت شما

ایجاد محتوایی که مردم آن را جذاب و مفید بدانند احتمالا تاثیر بیشتری بر حضور وب سایت شما در نتایج جستجو خواهد داشت نسبت به سایر پیشنهادات موجود در این راهنما. در حالی که "محتوای جذاب و مفید" می تواند برای افراد مختلف به معانی متفاوتی داشته باشد محتوایی که دارای این ویژگی ها باشد معمولا دارای برخی خصوصیات مشترک است از جمله:

1. متن آسان برای خواندن و منظم

محتوا را به صورت طبیعی بنویسید و مطمئن شوید که به خوبی نوشته شده به راحتی قابل دنبال کردن است و بدون اشتباهات املایی و گرامری است. محتوای بلند را به پاراگراف ها و بخش های مختلف تقسیم کنید و سر تیترهایی ارائه دهید تا به کاربران کمک کند صفحات شما را جستجو کنند.

2. محتوای منحصر به فرد

هنگام نوشتن محتوای جدید محتوای دیگران را به صورت جزئی یا کامل کپی نکنید؛ محتوای خود را بر اساس دانشی که در مورد موضوع دارید ایجاد کنید. فقط آنچه دیگران قبلا منتشر کرده اند را تکرار نکنید.

3. محتوای به روز

محتوای منتشر شده قبلی را بررسی کنید و در صورت نیاز آن را به روز کنید یا حتی اگر دیگر مرتبط نیست آن را حذف کنید.

4. محتوای مفید قابل اعتماد و اولویت دهنده به افراد

مطمئن شوید که در حال نوشتن محتوایی هستید که خوانندگان شما آن را مفید و قابل اعتماد می دانند. به عنوان مثال ارائه منابع کارشناسی یا تجربی می تواند به مردم کمک کند تا تخصص مقالات شما را درک کنند.

توجه کنید که کاربران شما چه کلماتی را جستجو کنند

به کلماتی فکر کنید که ممکن است یک کاربر برای پیدا کردن یک قسمت از محتوای شما جستجو کند. کاربرانی که اطلاعات زیادی درباره موضوع دارند ممکن است از کلمات کلیدی متفاوتی در جستجوهای خود استفاده کنند نسبت به کسی که تازه با موضوع آشنا شده است. به عنوان مثال برخی کاربران ممکن است برای "charcuterie" جستجو کنند در حالی که دیگران ممکن است "cheese board" را جستجو کنند. پیش بینی این تفاوت ها در رفتار جستجو و نوشتن با در نظر گرفتن خوانندگان شما می تواند تاثیرات مثبتی بر عملکرد سایت شما در نتایج جستجو داشته باشد.

با این حال نگران نباشید اگر نتوانید هر گونه تنوعی را که ممکن است کسی برای پیدا کردن محتوای شما استفاده کند پیش بینی کنید. سیستم های تطبیق زبان گوگل پیشرفته هستند و می توانند درک کنند که صفحه شما چگونه به بسیاری از جستجوها مرتبط است حتی اگر دقیقا از همان اصطلاحات استفاده نکنید.

از تبلیغات منحرف کننده اجتناب کنید

در حالی که تبلیغات بخشی از اینترنت هستند و برای دیده شدن توسط کاربران طراحی شده اند نگذارید آن ها بیش از حد منحرف کننده شوند یا مانع از خواندن محتوای شما توسط کاربران شوند. به عنوان مثال تبلیغات یا صفحات واسط (صفحات نمایش داده شده قبل یا بعد از محتوای مورد انتظار) که استفاده از وب سایت را دشوار می کنند.

لینک دهی به منابع مرتبط

لینک ها راهی عالی برای اتصال کاربران و موتورهای جستجو به سایر بخش های سایت شما یا صفحات مرتبط در سایت های دیگر هستند. در واقع بخش بزرگی از صفحات جدیدی که گوگل هر روز پیدا می کند از طریق لینک ها هستند که لینک ها را به منابع حیاتی تبدیل می کند که باید برای کمک به کشف شدن صفحات شما توسط گوگل و احتمالا نمایش در نتایج جستجو در نظر بگیرید. علاوه بر این لینک ها می توانند ارزش اضافه کنند با اتصال کاربران (و گوگل) به یک منبع دیگر که مطالب شما را تایید می کند.

نوشتن متن لینک خوب

متن لینک (که به عنوان anchor text نیز شناخته می شود) بخش متنی لینکی است که شما می توانید ببینید. این متن به کاربران و گوگل اطلاعاتی درباره صفحه ای که به آن لینک می دهید ارائه می دهد. با استفاده از متن لینک مناسب کاربران و موتورهای جستجو می توانند به راحتی متوجه شوند که صفحات لینک شده حاوی چه اطلاعاتی هستند قبل از اینکه آن ها را بازدید کنند.

لینک دادن وقتی که لازم است

لینک ها می توانند هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو محتوای بیشتری در مورد یک موضوع ارائه دهند که ممکن است به نمایش دانش شما در مورد موضوع کمک کند. اما زمانی که به صفحات خارج از کنترل خود لینک می دهید به عنوان مثال محتوای موجود در سایت های دیگر اطمینان حاصل کنید که به منبع معتبری لینک می دهید. اگر نمی توانید به محتوای مورد نظر اعتماد کنید و همچنان می خواهید لینک دهید یک نوفالو (nofollow) یا مشابه آن را به لینک اضافه کنید تا از ارتباط سایت شما با سایتی که به آن لینک می دهید جلوگیری شود. این کار به جلوگیری از پیامدهای منفی بالقوه در رتبه بندی شما در جستجوی گوگل کمک می کند.

اگر محتوای تولید شده توسط کاربران را در سایت خود می پذیرید مانند پست های فروم یا نظرات مطمئن شوید که هر لینکی که توسط کاربران ارسال می شود به صورت خودکار توسط CMS شما یک نوفالو یا مشابه آن اضافه شده باشد. چون شما این محتوا را ایجاد نمی کنید احتمالا نمی خواهید سایت شما به صورت کورکورانه با سایت هایی که کاربران به آن ها لینک می دهند مرتبط باشد. این کار همچنین می تواند اسپمرها را از سوء استفاده از وب سایت شما باز دارد.

توجه کنید که سایت شما در چگونه در جستجوی گوگل نمایش داده میشود!

یک صفحه نتایج جستجوی معمولی گوگل شامل چندین عنصر بصری مختلف است که می توانید آن ها را تحت تاثیر قرار دهید تا به کاربران کمک کنید تصمیم بگیرند که آیا از طریق نتایج جستجو از سایت شما بازدید کنند یا خیر. در این بخش ما بر روی عنوان لینک و توضیحات (snippet) تمرکز می کنیم زیرا این عناصر از نظر بصری مهم تر هستند.

عنوان های تاثیرگذار

لینک عنوان بخش عنوان نتایج جستجو است و می تواند به مردم کمک کند که کدام نتیجه جستجو را انتخاب کنند. گوگل از چندین منبع برای تولید این لینک عنوان استفاده می کند از جمله کلماتی که در عنصر

(همچنین به عنوان متن عنوان شناخته می شود) و دیگر سرتیترهای موجود در صفحه قرار دارند. این متن عنوان همچنین می تواند برای عنوانی که در مرورگرها و نشانک ها (bookmark) نشان داده می شود استفاده شود.

یک عنوان خوب به صفحه منحصربه فرد است واضح و مختصر است و محتوای صفحه را به درستی توصیف می کند. به عنوان مثال عنوان شما می تواند شامل نام وب سایت یا کسب وکار شما اطلاعات مهم دیگری مانند مکان فیزیکی کسب وکار و شاید برخی اطلاعات درباره آنچه که صفحه خاص برای کاربران ارائه می دهد باشد.

کنترل توضیحات (Snippet)

پایین تر از لینک عنوان یک نتیجه جستجو معمولا دارای توضیحی از صفحه هدف است که به کاربران کمک می کند تصمیم بگیرند که آیا باید بر روی نتیجه جستجو کلیک کنند یا نه. به این توضیح Snippet گفته می شود. توضیحات (Snippet) از محتوای واقعی صفحه ای که نتیجه جستجو به آن لینک می دهد استخراج می شود

بنابراین شما کاملا کنترل دارید بر روی کلماتی که می توانند برای تولید توضیحات استفاده شوند. گاهی اوقات توضیحات ممکن است از محتوای تگ meta description استخراج شوند که معمولا خلاصه ای کوتاه و یک یا دو جمله ای از صفحه است. یک meta description خوب کوتاه است منحصربه فرد برای یک صفحه خاص است و شامل مهم ترین نکات صفحه می باشد. برای الهام بخشی بیشتر نکات ما برای نوشتن meta descriptionهای خوب را بررسی کنید.

افزودن تصاویر به سایت و بهینه سازی آن ها

بسیاری از افراد به صورت بصری جستجو می کنند و تصاویر می توانند اولین راهی باشند که افراد وب سایت شما را پیدا می کنند. برای مثال اگر یک وبلاگ دستور پخت دارید مردم ممکن است محتوای شما را با جستجوی "دستور پخت تارت میوه" و مرور عکس های انواع مختلف تارت میوه پیدا کنند.

هنگامی که تصاویر را به سایت خود اضافه می کنید مطمئن شوید که هم مردم و هم موتورهای جستجو می توانند آن ها را پیدا کرده و درک کنند.

افزودن تصاویر با کیفیت بالا نزدیک به متن مرتبط

وقتی از تصاویر با کیفیت بالا استفاده می کنید به کاربران اطلاعات کافی و جزئیات لازم را ارائه می دهید تا تصمیم بگیرند که کدام تصویر بهترین تطابق را با آنچه که به دنبال آن بودند دارد. به عنوان مثال اگر مردم به دنبال "گل های دیزی" باشند و به اشتباه تصویری از ادلوایس را در نتایج جستجو پیدا کنند یک تصویر با کیفیت بالاتر به آن ها کمک می کند تا نوع گل را تشخیص دهند.

از تصاویر شفاف و واضح استفاده کنید و آن ها را نزدیک به متنی که به تصویر مرتبط است قرار دهید. متنی که نزدیک به تصاویر است می تواند به گوگل کمک کند تا بهتر بفهمد که تصویر در مورد چیست و در زمینه صفحه شما چه معنایی دارد.

به عنوان مثال اگر صفحه ای در حال بررسی فروشگاه های نخ در لندن است منطقی است که یکی از عکس های فروشگاه نخ خود را در بخشی که اطلاعات مکان توضیحات و نظرات درباره آن فروشگاه را ارائه می دهد جاسازی کنید. این کار به گوگل و کاربران کمک می کند تا تصویر را با متنی که محتوای بیشتری در مورد صفحه ارائه می دهد مرتبط کنند.

افزودن متن جایگزین توصیفی به تصویر

متن جایگزین (alt text) یک تکه کوتاه اما توصیفی از متن است که رابطه بین تصویر و محتوای شما را توضیح می دهد. این متن به موتورهای جستجو کمک می کند تا بفهمند تصویر شما در مورد چیست و در چه زمینه ای با صفحه شما مرتبط است بنابراین نوشتن متن جایگزین خوب بسیار مهم است.

می توانید این متن را با استفاده از ویژگی alt عنصر img به HTML خود اضافه کنید یا سیستم مدیریت محتوای شما ممکن است راه ساده ای برای مشخص کردن توضیحی برای تصویر در هنگام بارگذاری آن به سایت شما داشته باشد. اطلاعات بیشتر درباره نحوه نوشتن متن جایگزین خوب و نحوه افزودن آن به تصاویر خود را بخوانید.

بهینه سازی ویدئوها

اگر وب سایت شما شامل صفحاتی است که عمدتا درباره ویدئوهای فردی هستند مردم ممکن است بتوانند سایت شما را از طریق نتایج ویدئویی در جستجوی گوگل کشف کنند. بسیاری از بهترین روش ها برای تصاویر و متن همچنین برای ویدئوها نیز اعمال می شوند:

  • محتوای ویدئویی با کیفیت بالا ایجاد کنید و ویدئو را در یک صفحه مجزا و نزدیک به متنی که به آن ویدئو مرتبط است جاسازی کنید.

  • متن های توصیفی در عناوین و بخش های توضیحات ویدئو بنویسید (عنوان ویدئو همچنان یک عنوان است بنابراین می توانید بهترین روش ها برای نوشتن عناوین را نیز در اینجا اعمال کنید).

اگر سایت شما به طور ویژه متمرکز بر ویدئو است به خواندن نکات بیشتری که می توانید برای بهینه سازی ویدئوهای خود برای موتورهای جستجو انجام دهید ادامه دهید.

تبلیغ وب سایت شما

تبلیغ موثر محتوای جدید شما منجر به کشف سریع تر توسط افرادی که به همان موضوع علاقه مند هستند و همچنین توسط موتورهای جستجو می شود. شما می توانید این کار را به روش های مختلف انجام دهید:

  • تبلیغ در شبکه های اجتماعی

  • مشارکت در جامعه

  • تبلیغات به صورت آنلاین و آفلاین

  • تبلیغ دهانی و بسیاری از روش های دیگر

یکی از موثرترین و پایدارترین روش ها تبلیغ دهانی است: یعنی افرادی که با سایت شما آشنا هستند به دوستان خود درباره آن می گویند و در نتیجه دوستانشان نیز از سایت شما بازدید می کنند. این کار زمان بر است و معمولا باید ابتدا زمانی و تلاشی را در سایر روش ها مانند مشارکت در جامعه سرمایه گذاری کنید. دوستان ما در Google for Creators منابع عالی درباره ساخت و جلب تعامل با مخاطبان خود دارند.

تبلیغات آفلاین شرکت یا سایت شما نیز می تواند مفید باشد. به عنوان مثال اگر سایت کسب وکاری دارید مطمئن شوید که URL آن در کارت های ویزیت سربرگ پوسترها و سایر مواد تبلیغاتی شما ذکر شده است. با اجازه آن ها می توانید به صورت منظم خبرنامه هایی را به مخاطبان خود ارسال کنید و آن ها را از محتوای جدید وب سایت خود مطلع کنید.

مانند همه چیز در زندگی می توانید در تبلیغ سایت خود زیاده روی کنید و در واقع به آن آسیب برسانید: مردم ممکن است از تبلیغات شما خسته شوند و موتورهای جستجو ممکن است برخی از روش ها را به عنوان دستکاری نتایج جستجو تعبیر کنند.

چیزهایی که نباید روی آن ها تمرکز کنید

با توسعه SEO ایده ها و روش ها (و گاهی اشتباهات) مرتبط با آن نیز تکامل یافته اند. آنچه در گذشته به عنوان بهترین روش یا اولویت برتر شناخته می شد ممکن است به دلیل تغییرات موتورهای جستجو (و اینترنت) دیگر مرتبط یا موثر نباشد.

برای کمک به شما در تمرکز بر روی چیزهایی که واقعا در SEO مهم هستند برخی از موضوعات رایج و برجسته ای که در اینترنت مشاهده کرده ایم را جمع آوری کرده ایم. به طور کلی پیام ما در مورد این موضوعات این است که باید کاری را که بهترین برای حوزه کسب وکار شماست انجام دهید؛ ما در اینجا به چند نکته خاص توضیح خواهیم داد:

کلمات کلیدی متا

جستجوی گوگل از تگ کلمات کلیدی متا استفاده نمی کند.

انباشتگی کلمات کلیدی

تکرار بیش از حد یکسان کلمات (حتی با تنوعات) برای کاربران خسته کننده است و انباشتگی کلمات کلیدی بر خلاف سیاست های هرزنامه گوگل است.

کلمات کلیدی در نام دامنه یا مسیر URL

هنگام انتخاب نام سایت خود آنچه که بهترین برای کسب وکار شماست را انتخاب کنید. کاربران از این نام برای پیدا کردن شما استفاده خواهند کرد بنابراین ما توصیه می کنیم که از بهترین روش های عمومی بازاریابی پیروی کنید. از نظر رتبه بندی کلمات کلیدی در نام دامنه (یا مسیر URL) به تنهایی تاثیر زیادی ندارد جز اینکه در Breadcrumbs ظاهر می شوند.

همچنین در مورد نام های دامنه: TLD (پسوند نام دامنه مانند ".com" یا ".guru") فقط وقتی اهمیت دارد که کاربران کشور خاصی را هدف قرار دهید و حتی در این حالت هم معمولا یک سیگنال کم اثر است. به عنوان مثال اگر در حال فروش پنیر هلندی به افرادی که از سوئیس جستجو می کنند هستید استفاده از دامنه. ch منطقی است (از نظر کسب وکار و SEO). در غیر این صورت جستجوی گوگل اهمیتی نمی دهد که از کدام TLD استفاده می کنید (چه. com. org یا. asia باشد).

حداقل یا حداکثر طول محتوا

طول محتوا به تنهایی برای رتبه بندی اهمیت ندارد (هیچ تعداد جادویی از کلمات حداقل یا حداکثر وجود ندارد اگرچه احتمالا می خواهید حداقل یک کلمه داشته باشید). اگر کلمات را متنوع کنید (به صورت طبیعی بنویسید تا تکراری نباشد) شانس بیشتری برای نمایش در جستجو دارید زیرا از کلمات کلیدی بیشتری استفاده می کنید.

زیر دامنه ها در مقابل زیر شاخه ها

از دیدگاه کسب وکار هر آنچه که برای کسب وکار شما منطقی است را انجام دهید. به عنوان مثال ممکن است مدیریت سایت اگر به بخش های زیر شاخه تقسیم شود آسان تر باشد اما گاهی اوقات بسته به موضوع یا صنعت سایت شما منطقی است که موضوعات را به زیر دامنه ها تقسیم کنید.

PageRank

در حالی که PageRank از لینک ها استفاده می کند و یکی از الگوریتم های پایه ای در گوگل است جستجوی گوگل خیلی بیشتر از فقط لینک ها است. گوگل دارای بسیاری از سیگنال های رتبه بندی است و PageRank فقط یکی از آن هاست.

"مجازات" محتوای تکراری

اگر مقداری محتوا دارید که تحت URLهای مختلف قابل دسترسی است مشکلی ندارد؛ نگران آن نباشید. این کار ناکارآمد است اما چیزی نیست که منجر به اقدامی دستی شود. اما کپی کردن محتوای دیگران داستان متفاوتی است.

تعداد و ترتیب عناوین

داشتن عناوین در ترتیب معنایی برای خوانندگان صفحه های اسکرین عالی است اما از دیدگاه جستجوی گوگل اهمیتی ندارد که آیا آن ها را از ترتیب خارج کرده اید. به طور کلی وب به HTML معتبری نیست بنابراین جستجوی گوگل نمی تواند به ندرت به معانی معنایی پنهان در مشخصات HTML اعتماد کند.

همچنین هیچ تعداد جادویی ایده آل عناوینی که یک صفحه باید داشته باشد وجود ندارد. با این حال اگر فکر می کنید که زیاد است احتمالا همینطور است.


Comments